“1st Diamond Cup G-Karate Vlaanderen”

“1st Diamond Cup G-Karate Vlaanderen”

 

Beste Karatevrienden,

G-karate Antwerpen heeft de eer U te mogen uitnodigen op zijn “1st Diamond Cup G-Karate”, die zal plaatsvinden op Zondag 19 januari 2014, in Bowling Stones te Wommelgem, Autolei 113.

Deze wedstrijd zal ook gepaard gaan met de “3e Niji Yama Interclub”, een wedstrijd voor beginnende karatekas.

Het doel van G-Karate wedstrijd is om karateka’s met een beperking de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met Karate wedstrijden. Aangezien de drempel en het niveau voor hen meestal te groot is, willen we hen via deze weg vertrouwen geven om ervaring op te doen in zowel kata als kumite.

 

G-karate Vlaanderen onder leiding van Eric Bortels geeft momenteel aan een 200 tal G kinderen en volwassenen les in karate en dit in alle Vlaamse provincies. Deze wedstrijd is dan ook voor de G karateka’s enorm belangrijk. Indien we ons nu massaal kunnen tonen, is de kans groot dat we in de toekomst op voldoende steun kunnen rekenen om onze G-werking verder uit te bouwen. We hopen alvast op een talrijke deelname en we beloven om onze G-karatekas een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

Voor wie: Deze wedstrijd is toegankelijk voor alle personen met een beperking. Er zullen categorieën zijn voor kinderen en volwassenen met ass, categorieën voor lopers en categorieën voor rollers, allen met een lichamelijke en/of licht mentale achterstand.

 

 

Benefiet avond: Na de wedstrijd zal er in de feestzaal een benefietgebeuren zijn met zangers en optredens van onze karatekas. De ideale moment om de beentjes te strekken en nog wat na te kaarten over de mooie dag.

 

 

Inschrijving: In bijlage vind je een inschrijvingslijst die je voor 10 januari ingevuld dient terug te sturen naar info@nijiyama.be  : Koen Spitaels Shihan

 

Registratie: van 09.30hr.tot 10.30hr. in de sporthal.

Briefing scheidsrechters: 10.45hr.

Aanvang Lopers: 11.00hr.

Foto met alle G-karatekas: 13.00hr.

Prijsuitreiking  Lopers: 13.10hr.

Pauze: Broodjesmaal voorzien voor scheidsrechters en begeleiders.

Briefing scheidsrechters: 13.45hr.

Demonstratie met iedereen: 14.00hr.

Aanvang Rollers:14.20hr.

Prijsuitreiking Kumite: 16.45hr.

Benefiet avond: 17.15hr.

Vertrek Team Limburg: 18.45hr.

Einde Benefiet: 23.00hr.

 

Kosten: De inschrijving kosten 5€ per deelnemer, aandenken inbegrepen. Voor 3 begeleiders per club is de toegang gratis. Toeschouwers betalen 5€ inkom.                                                                                                                                            

Scheidsrechters: Wij stellen het erg op prijs mocht uw club beschikken over scheidsrechters die vertrouwd zijn met het G-Karate wedstrijdreglement. Graag vooraf de naam meedelen aan de organisator. Voor de scheidsrechters zal drank en eten voorzien worden.
Wij wensen jullie alvast een zeer aangename en spiritvolle voorbereiding, en hopen op een talrijke opkomst.

Elke uitdaging in karate is een overwinning op jezelf, je moet ze alleen durven nemen! Er zijn geen verliezers, iedereen wint! OSU

Shihan Koen en het G-karate Antwerpen Team.